Competițiile la turism în atenția CRCT

This post has already been read 224 times!

Seminarul Republican metodico – practic ”Popularizarea desfășurării competițiilor la turism și orientarea sportivă” s-a desfășurat la data de 28 ianuarie curent în cadrul Centrul Republican pentru Copii și Tineret.

În cadrul seminarului au participat 34 de conducători de cerc, profesori de educație fizică, antrenori din 15 localități ale Republicii (Chișinău, Ialoveni, Anenii Noi, Ungheni, Cahul, Taraclia, Cimișlia, Ciadâr-Lunga, Nisporeni, Calaraș, Strășeni, Criuleni, Florești, Orhei, Sângerei).

Conform programului seminarului au fost realizate masterclass-uri teoretice și practice la orientarea sportivă, turism pedestru și turism montan, incluzând exerciții și jocuri pentru dezvoltarea elementelor tehnice a copiilor și tinerilor. Participanții seminarului au venit cu propuneri, pentru o desfășurare mai calitativă și cu impact educativ a competițiilor la turism și orientare sportivă.

Centrul ARTICO aduce mulțumiri Federației Turismului Sportiv din Republica Moldova, în persoana dnei Lilia Golovei – secretar principal, cât și dlui Andrei Golovei – Președinte al Federației Orientării din Republica Moldova pentru implicarea și participarea activă în desfășurarea seminarului.

sursa: www.artico.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*